Hur att inte ha Gmail visas i meddelanden på en Blackberry

August 20

Hur att inte ha Gmail visas i meddelanden på en Blackberry


En BlackBerry handdator är i stånd att synkronisera med olika meddelanden och e-postsystem. Det finns många olika alternativ för att hantera meddelanden och mappar på din BlackBerry. Beroende på hur du ställer in ditt konto (t.ex. Gmail), kan din Gmail-meddelande visas i "Messages" ansökan, som används för textmeddelanden (SMS), i stället för laddning i en separat mapp. När detta inträffar, kan det vara svårt att skilja e-post från textmeddelanden. Du kan justera inställningarna på din BlackBerry att vara säker på att Gmail inte visas i meddelandeprogrammet.

Instruktioner

1 Tryck på "Meny" -knappen på huvudskärmen i BlackBerry. Den här knappen ser ut som en grupp av punkter klumpar ihop sig

2 Flytta markören genom alternativen och klicka sedan på "Meddelanden" ikonen. Denna ikon ser ut som ett kuvert.

3 Tryck ned "Meny" -knappen. Klicka på valet för "Alternativ" och klicka sedan på igen för att välja "Allmänna alternativ."

4 Rulla styrkulan för att rulla ned till "SMS och e-post inkorgar" alternativet. Tryck på "Meny" -knappen för att ta fram alternativ.

5 Klicka för att välja "Ändra alternativ" och sedan välja alternativet för "separat". Detta alternativ kommer att dela upp meddelanden mapp och tar bort Gmail visas i meddelanden.

6 Klicka på "Meny" -knappen, välj sedan "Spara" alternativet när det visas. Tryck på knappen "Back" tills du når huvudskärmen i BlackBerry. Den här knappen ser ut som en böjd pil.

7 Se till att en ny ikon har dykt upp på huvudskärmen som är specifik för ditt Gmail-konto.

8 Klicka på "Meddelanden" ikonen och se till att din Gmail inte visas i mappen längre.

9 Att helt ta bort Gmail från BlackBerry, bläddra till "Gmail" -ikonen, tryck på knappen "Meny" och klicka sedan på "Ta bort."