Problem med att ansluta till Garmin Nuvi 260W med Vista

April 6

Garmin Nüvi 260W beroende av datorer för systemuppdateringar och överföra uppdaterade kartor. Men även om GPS är kompatibel med Windows Vista-operativsystem, datorn kommer inte att erkänna det som ett avlägsnande hårddisken om USB-anslutningen är felaktig eller om enheten inte fungerar som förväntat. Garmin har lösningar för att lösa USB anslutningsproblem att maximera nüvi 260W prestanda med Windows Vista för USB dataöverföring med hög hastighet.

symptom

När du ansluter Garmin nüvi 260W till en Windows Vista-dator, är enheten automatiskt igen som en diskborttagning. Om en anslutning upprättas, är en bild av Nuvi GPS är anslutna till datorn visas på GPS-skärmen. Om bilden inte visas på GPS-skärmen betyder det Windows Vista är inte att upptäcka nüvi 260W.

USB-anslutningar

Om Windows Vista inte kan upptäcka Garmin nüvi 260W, oftare än inte, är problemet med USB-anslutning. Om USB-kabeln är trasig eller visar tecken på slitage, såsom exponerade trådar, kommer datorn inte känner igen GPS. Om kabeln är defekt, med hjälp av en annan kabel löser anslutningsproblem snabbt. I vissa fall är förbindelsen problem med USB-portarna på datorn. Om USB-portarna inte svarar, starta om datorn startar dem. Om anslutningen problemet kvarstår, koppla bort GPS. Stäng av den, slå på den igen, och sedan ansluta den till datorn. Vissa USB-hubbar är oförmögna att driva Nuvi 260W GPS-system, så att ansluta enheten direkt till datorn förbättrar förbindelsen.

laddning

Windows Vista kommer inte att erkänna Garmin nüvi 260W om batteriet är helt dött. Om du ansluter den till datorn, kan det ta några minuter innan batteriet laddas innan datorn känner igen den som en diskborttagning. Om du använder en bärbar dator, måste datorn vara ansluten till ett eluttag eller enheten kommer inte ut. Ladda GPS i temperaturer mellan 32 och 140 grader F minskar också risken för skador.

Återställning

Om Garmin nüvi 260W beter sig underligt, är operativsystemet troligen upplever tekniska svårigheter. Operativsystemsproblem kan leda till USB-anslutningsproblem med Windows Vista-operativsystem. Om enheten fryser och slutar svara innan de ansluts till datorn, trycka och hålla "Reset" -knappen på baksidan av enheten under några sekunder automatiskt startar det utan att rensa sparade inställningar.

tips

Om problemet kvarstår, installera de senaste systemuppdateringar Windows Vista med hjälp av Windows Update finns på Start-menyn kan förbättra förbindelserna. Om den inte gör det, anslut GPS till en annan dator. Om det inte fungerar med den nya datorn, är enhetens maskinvara defekt, så kontaktar Garmin för ytterligare felsökning och eventuella reparationer.