Hur Återställ Föräldrakontroll på en Time Warner Converter Box

April 8

Hur Återställ Föräldrakontroll på en Time Warner Converter Box


TV-tittande påverkar ditt barns beteende, enligt University of Michigan Health System, och kan ha en positiv eller negativ inverkan, beroende på vad han ser. Time Warner Cable erbjuder en rad föräldrakontroll som gör att du kan styra ditt barns tv-tittande. Föräldrakontroll på Time Warner converter box arbete genom att blockera kanaler enligt en förälder inställningar för att låsa vissa typer av innehåll, betyg, luft gånger eller namn på specifika program, serier eller filmer. En huvudstyr måste vara påslagen för föräldrakontroll för att vara effektiva. Detta gör det möjligt för en förälder att stänga av alla kontroller på en gång och återställa dem vid behov.

Instruktioner

Föräldrakontroll MASTER ON / OFF

1 Tryck på knappen "Inställningar" som finns på den övre vänstra sidan av fjärrkontrollen.

2 Bläddra igenom de kategorier som anges längst ned på din TV-skärm med hjälp av pilarna till vänster eller höger om väljarknappen centrum. Stanna när fliken Föräldrakontroll är markerad.

3 Bläddra uppåt eller nedåt i listan över föräldrakategorier kontroll. Stanna när "Turn On / Off" -fliken markeras och tryck rundan "Välj" -knappen nära toppen av fjärrkontrollen.

4 Ange en PIN-kod för att slå "ON" föräldrakontroll. Standard PIN-koden är 0000.

Ändra en Blockera PIN-kod

5 Tryck på knappen "Inställningar" som finns på den övre vänstra sidan av fjärrkontrollen och bläddra igenom kategorierna placerade på undersidan av TV: n. Stanna när fliken Föräldrakontroll är markerad.

6 Använd upp och ner pilarna ovanför och nedanför mitten "Välj" för att rulla uppåt eller nedåt i föräldrakontrollmenyn. Stanna när "Blockering PIN" är markerat.

7 Tryck på mitten "Välj" -knappen. Du kommer att uppmanas att ange en PIN-kod. Ange numret PIN och bekräfta det när det efterfrågas.