Hur man hanterar en bilpark med GPS-kartor och Google

February 1

Hur man hanterar en bilpark med GPS-kartor och Google


Att hantera en flotta av bilar kan vara en stor uppgift, särskilt när man försöker hålla koll på deras fysiska platser. Google Maps med Latitude är ett unikt sätt att dela din realtid plats med dina vänner. Samma system kan modifieras lite så att du kan använda detta system för att hålla koll på din fordonsflotta.

Instruktioner

1 Hämta Google Maps till din mobila enhet. Du behöver Google Maps med Latitude. Google Maps med Latitude är tillgänglig för Android-enheter med Maps version 3 och senare, Blackberry-enheter, Symbian-enheter, Sony Ericsson-enheter och Windows Mobile 5 + enheter. Google Maps är tillgänglig via App Market. Du kan också få tillgång till Google Latitude via webbläsaren i din iPhone eller iPod Touch.

2 Aktivera Latitude på enheten. Detta görs genom att trycka på "Latitude" -ikonen på enheten. På iPhone och iPod Touch, gå till Latitude webbplats med hjälp av webbläsaren.

3 Placera enheten i en bil som du vill band med en förare.

4 Logga in på Latitude webbplats Google använder datorn för att spåra enheten och bilen är i. Du kan logga in på ditt konto på Latitude plats för att se var telefonen är om telefonen är inloggad på ditt konto. Om du har flera telefoner och bilar, kan du tilldela varje ett annat e-postkonto sedan lägga till dem i din vänlista för att se var de alla är.
Lägga till en e-postadress sker när du först aktivera telefonen eller så kan återställa det genom att ringa din telefon transportör. På en iPhone, skulle du bara logga in på mobilwebbplats med en annan e-postadress. Du kommer att se det välbekanta Google Maps layout med ikoner som representerar platser för din bil.