Hur man skickar ett textmeddelande till en O2 mobiltelefon

November 2

Hur man skickar ett textmeddelande till en O2 mobiltelefon


Om du har problem att skriva meddelanden på din mobiltelefon eller helt enkelt inte vill betala för textmeddelanden, finns det en enkel och gratis alternativ: du kan skicka ett textmeddelande till en mobiltelefon på de flesta flygbolag, inklusive O2, från ditt personliga e-post. O2 ger varje kund med en e-postadress som är kopplad till deras text-meddelandesystem. Din e-postadress kommer alltid att vara hela ditt telefonnummer följt av "@ mmail.co.uk". Om du skickar ett e-postmeddelande till den här adressen, visas den på din mobiltelefon som ett textmeddelande. Om du skickar ett SMS från din mobiltelefon till en verklig e-postadress, kommer mottagaren se den här adressen i sin inkorg och kan svara på det. Detta gör det möjligt att skriva på en verklig tangentbord i stället för en liten mobiltelefon knappsats - och bäst av allt, det kostar ingenting.

Instruktioner

1 Öppna din e-post och skriva ett nytt meddelande.

2 Ange "[email protected]" i "Till:" fältet. Byt ut "x" med fullt telefonnummer som du vill ta emot meddelandet. Inte innehålla några mellanslag, streck eller parenteser - endast ange siffror.

3 Ange ett ämne om du vill inkludera en.

4 Ange ditt meddelande i brödtexten i brevet. Detta kommer att vara det organ av textmeddelandet. När du är klar, klicka på "Skicka" för att skicka meddelandet.

Tips

  • Om användaren svarar på ett textmeddelande, kommer deras svar levereras till din e-postadress. Svara precis som du skulle svara på ett e-postmeddelande.
  • Hålla i minnet att det är typiskt en gräns för hur många tecken som kan sändas i varje meddelande. Längre meddelanden kommer att levereras, men de kommer att brytas upp i flera textmeddelanden. Gränsen kommer att vara någonstans från 140-160 tecken, inklusive mellanslag.