Hur man väljer en kamera för en Videographer affärs

May 27

Hur man väljer en kamera för en Videographer affärs


Med rätt utrustning, kundkrets och besättning, kan en video produktionsbolag vara ganska lukrativ. Videoproduktion företag kan producera små till stora produktioner som lokala reklamfilmer, webbsändningar, tv-program och serier, dokumentärer och filmer beroende på kundens behov. Det är av yttersta vikt att bedöma behoven hos varje enskild kund innan du köper en videokamera. Det finns åtminstone fyra saker att tänka på innan köpet.

Instruktioner

Hur man väljer en kamera för en Videographer affärs

1 Först och främst, anser företagets budget. Skapa en uppdelning av kostnaderna för kamerans inköp samt tillbehör inblandade i att göra videokameran fungerar som en komplett enhet. Till exempel kan ditt mål vara att bli en Oscar-prisbelönt filmare. Dock kan din budget inte tillåter dessa drömmar besannas. Köp en kamera som har en mängd olika funktioner såsom automatisk och manuell fokusering. Gör ditt bästa för att hålla sig inom budgeten.

2 Välj en 3-CCD-kamera som fungerar bra i både ljusa och mörka platser. 3-CCD eller 3-chip videokameror anses sänds kvalitet kameror. 3-CCD hänvisar till mätningar av färgseparation, som är rött, grönt och blått. CCD står för charge-coupled device. I dagens tekniska värld, försök att välja en kamera som har både automatisk och manuell fokusering, vitbalans och ljudnivåer.

3 Forskning digital teknik och videostandarder för att bättre hjälpa dig att göra din slutliga urvalet. Du bör välja en digital
3-CCD videokamera, åtminstone. Vid det allra bästa, bör du välja en videokamera som skjuter i HD-läge. HD även känd som High Definition ger digital video detalj och skapar en produkt som är kristallklart.

4 Bestäm vilken produkt ditt företag kommer huvudsakligen producerar. Med andra ord, välja en videokamera för genren du kommer sannolikt tillgodose. Till exempel, om dina kunder kretsar kring små videoproduktioner, såsom bröllop och födelsedagar, välja en 3-CCD videokamera. Om dina kunder består i huvudsak av oberoende filmregissörer, producenter och manusförfattare, behöver du en videokamera som har förmågan att skjuta i 24p Frame-läget.

Tips

  • Besluta på vilket format du vill spela in. Formaten är DVD, MiniDV och Memory Stick.Do en fullständig jämförelse varumärke med alla specifikationer, för-och nackdelar. Jämför ledande märken som Sony, Panasonic, Canon och JVC.After läser Steg 1 Tänk på följande: Att köpa ett kit i motsats till individuell accessories.The typ av overhead kamera ljus required.Consider vikten av video camera.Try att fråga om grossist videokamera företag. De kanske kan arbeta fram en affär med dig.