Hur man ansluter en Plantronics 220 headset med en telefon

March 17

Hur man ansluter en Plantronics 220 headset med en telefon


Plantronics 220 headset är ett trådlöst headset avsett att användas som en handsfree-enhet med mobiltelefoner. Den lätta headset nybörjar har en räckvidd på upp till 10 meter, så att du kan prata i telefonen medan själva telefonen sitter på bordet i närheten eller på bilsätet bredvid dig i bilen. Om du nyligen köpt en Plantronics 220 headset ställa upp för att arbeta med din mobiltelefon är lätt att göra och tar bara några minuter.

Instruktioner

1 Slå på Bluetooth på din mobiltelefon. Många telefoner som standard med Bluetooth avstängd eftersom den använder upp på batteriet. Du kan hitta Bluetooth-menyn i menyn "Setiings" på din mobiltelefon.

2 Hitta menyalternativet på telefonen för "Upptäck nya enheter" och ställa in telefonen för att upptäcka nya Bluetooth-enheter.

3 Slå på Plantronics 220 headsetet genom att hålla ned den rektangulära knappen på ovansidan av headsetet.

4 Placera headsetet bredvid telefonen och vänta på din mobiltelefon för att lokalisera den.

5 Välj Plantronics 220 headset från listan över enheter Telefonen har när det är gjort söker.

6 Ange i kopplingskoden för ditt headset till mobiltelefonen när du uppmanas. Kopplingskoden för just din headset är tryckt på ett klistermärke som fästs på baksidan av headsetet.

7 Försök att ringa ett samtal med hjälp av headsetet. Beroende på telefonen kan telefonen att fråga dig om du vill använda headsetet eller själva telefonen att ringa ett samtal.