Hur Anpassa en 1983 Ford Bronco

November 20

Hur Anpassa en 1983 Ford Bronco


Ursprungligen infördes som en konkurrent till Jeep CJ-5 och International Harvester Scout, är Ford Bronco en SUV som producerades av Ford från 1966 till 1996. Bronco var en stark konkurrent till 30 år med andra SUV på marknaden. En full storlek SUV, kan Bronco användas för bogsering och dragande last. Tillverkad i Wayne, Michigan, har 1983 Ford Bronco en exteriör som är grundläggande i utseende, är Bronco ett oskrivet blad för att lägga till egna alternativ för att förbättra sitt utseende.

Instruktioner

1 Installera en Bronco anpassad streck locket. Anpassade streck täcker är gjutna former som täcker hela skvätt dig 1983 bronco. De finns med en mängd olika utföranden, inklusive leopardmönster, zebra tryck, cheetahtrycket, lågor, blommor och en mängd andra utskrifter. Finns även i rena färger, kommer anpassade streck täcker lägga en hel del personlighet till Bronco.

2 Lägg klädslar. Anpassa insidan av din Bronco med klädslar. En mängd olika klädslar finns som passar tätt på både bakre och främre sätena i Bronco. San Diego företag Auto något säljer läder-look Bronco klädslar som verkar passa Bronco platserna perfekt. Tillverkas av CalTrend, läder-look klädslar finns i både en och två klangfärger.

3 Lägga Bushwacker stänkskärm nödraketer. Bushwacker bloss finns i en design som anpassad för 1983 Ford Bronco. Facklor lägga till en mer robust utseende till en redan robust fordon. Finns i flera färger, stänkskärm nödraketer ser bra ut i en kontrasterande färg eller de kan målas för att matcha färgen på din Bronco.