Hur att dra en bil ur snön

July 10

Hur att dra en bil ur snön


När vägarna få slick eller packad snö under vintermånaderna, kan bilen lätt fastnar i det. Du kan prova säkerhets bilen upp och snabbare framåt, men för det mesta bilen är förmodligen fastnat. Du kommer att behöva få en fyra-wheel-drive lastbil eller annat fordon för att ansluta till din bil med en dragkedja och dra bilen ur snön.

Instruktioner

1 Tillbaka en fyra-wheel-drive lastbil upp till den änden av fast bilen är lättare att komma nära - ibland framsidan av bilen kommer att vara i en snövall så att du kommer att behöva ansluta till bakaxeln. Stannar inom 3 fötter främre eller bakre stötfångaren av fast bilen.

2 Sätt lastbilen i parken.

3 Wrap en dragkedja över toppen av bakaxeln av lastbilen och haka kedjan över sig själv - placera kroken på änden av kedjan över en kedjelänk som är nära toppen av axeln för att göra kedjan slingan snäva . Kontrollera att kedjan inte lindad runt några kablar eller slangar, bara axeln.

4 Linda dragkedjan över toppen av axeln av den fastnade bilen lastbilen backas upp till. Krok kedjan över sig själv - placera kroken på änden av kedjan över ett kedjelänk som är nära toppen av axeln för att göra kedjan slingan tätt. Kontrollera att kedjan inte lindad runt några kablar eller slangar, bara axeln.

5 Har en andra förare komma i den fastnade bilen och sätta bilen i friläge. Få i fyra-wheel-drive lastbil, lägga den i lägsta växeln och tryck på gaspedalen långsamt och gradvis. Se till att hjulen på fastnat bil och lastbil drar det är rak som du drar den. När föraren av lastbilen pressar sina bromsar efter det drar ut fastnat bilen, bör föraren av fast bilen också driva sina bromsar för att stoppa.

6 Sätt båda fordonen i parken.

7 Haka kedjan från axlarna när bilen är misslyckades och på vägen igen.