Hur kan jag få Mobile varningar när mina vänner finns tillgängliga på Yahoo Messenger?

June 12

Hur kan jag få Mobile varningar när mina vänner finns tillgängliga på Yahoo Messenger?


Du kan chatta med dina Yahoo Messenger vänner och ta reda på om de är tillgängliga med hjälp av Yahoo Mobile. Yahoo Messenger för mobilen kan du ändra din status, skicka meddelanden och svara på meddelanden. Det finns för Blackberry, iPhone och via SMS eller text. Yahoo mobil gör det också möjligt för varningar om nyheter, väder och andra intressen.

Instruktioner

1 Ställ in Yahoo Messenger för din mobila enhet. Logga in på ditt Yahoo Messenger-konto på din hemdator. Klicka på ikonen mobiltelefon bredvid bilden och klicka på "Ställ in Mobiltelefon."

2 Ange ditt nummer i popup-fönster och klicka på "Fortsätt." Yahoo kommer att skicka en bekräftelse text till din mobiltelefon. Ange koden i nästa prompt rutan på din dator. Klicka på "Klar" efter att du har registrerat din mobiltelefon.

3 Skapa ett SMS på din mobiltelefon enhet. Skriv "få alla" i meddelandet för att ta emot alla dina tillgängliga och otillgängliga vänner. Skriv "få" bara få en lista över tillgängliga vänner.

4 Skicka meddelandet till din trådlösa bärare korta kod för Yahoo Mobile. För Förenta staterna, de flesta operatörer har en kort kod av 92.466 för Yahoo Mobile. Yahoo kommer att svara med ett meddelande.

5 Öppna SMS-meddelandet att Yahoo skickar till din telefon. Meddelandet kommer att innehålla en lista över alla dina tillgängliga och otillgängliga vänner, eller bara en lista över dina tillgängliga vänner, beroende på ditt meddelande.

6 Upprepa var 5 minuter för att få en ny registrering av tillgängliga vänner.

Tips

  • Om du är en Blackberry eller iPhone-användare, besök mobile.yahoo.com via mobila webbläsare för inrättas.
  • Yahoo skickar meddelanden från vänner via text. Text planer varierar från bärare till bärare. Du kan debiteras för inkommande och utgående textmeddelanden.