Hur man justerar strålkastarna på en Chevy Trailblazer

June 17

Om strålkastarna på din Chevy Trailblazer är ur läge, kommer du att finna det svårt (eller omöjligt, beroende på hur illa ur läge de är) för att se på natten eller när det är mulet. Men det finns justerskruvar på din Trailblazer som du kan använda för att fixera inriktningen.

Instruktioner

1 Öppna motorhuven och lokalisera de vertikala och horisontella justeringsskruvar. Den vertikala justeringsskruven är placerad på toppen av strålkastare montering. Den horisontella justeringsskruven ligger på sidan av strålkastare montering mot mitten av motorhuven.

2 Orientera Trailblazer, så att den står inför en plan vägg och är placerad 10 till 15 meters avstånd från den.

3 Markera de vertikala och horisontella mittlinjerna för strålkastarna på väggen. Lokalisera mitten av strålkastare. Sätt en remsa maskeringstejp horisontellt på väggen som motsvarar mitten av Chevy strålkastare. Upprepa denna process för den vertikala centrumlinjen.

4 Slå strålkastarna på och justera de horisontella och vertikala justeringsskruvar. Strålkastaren bör vara ungefär två inches under den horisontella centrumlinjen och två inches till höger om den vertikala centrumlinjen.