Hur att tjudra en BlackBerry & Cricket

August 29

Du kan tjuder datorn till BlackBerry med hjälp av Cricket mobilnät att använda BlackBerry som ett modem. BlackBerry Desktop Management visar detta alternativ som "IP Modem." För att tjudra BlackBerry till en dator, måste Manager BlackBerry Desktop installeras på datorn innan du ansluter BlackBerry-enheten.

Instruktioner

1 Öppna Manager BlackBerry Desktop på datorn.

2 Anslut BlackBerry till en av USB-portarna på datorn med hjälp av USB-kabeln som levereras med enheten. Enheten registrerar till Manager BlackBerry Desktop.

3 Klicka på "IP Modem" alternativet på huvudskärmen på skrivbordet manager.

4 Klicka på knappen "Konfigurera" i "anslutningsprofil" i skrivbordet manager skärmen. "Set Up Connection" wizard lanseringar.

5 Klicka på rullgardinsmenyn märkt "anslutningsprofil" och välj "Cricket" som mobiloperatör i listrutan. Detta val pre-konfigurerar anslutningen för Cricket nätverket. "IP modemanslutning" öppnas.

6 Klicka på knappen "Connect". Programvaran ringer BlackBerry Curve och kurvan ansluter till Cricket nätverket. En anmälan verkar som om du är ansluten till Internet.

7 Utföra uppgifter du skulle göra medan du är online, såsom att kontrollera din e-post, surfa på nätet eller chatta med vänner.