Hur man installerar en motorcykel Trunk

September 2

Hur man installerar en motorcykel Trunk


Laddar för en lång åktur vanligtvis innebär att få mer växel än din motorcykel kan bära. Installera en trunk låda på motorcykeln kan ge extra utrymme som behövs för att hindra dig från att behöva lämna det väsentliga hemma. Motorcykel stammar finns med olika kapaciteter bagage och installera snabbt på dig motorcykelns takräcke. Installationen är ganska enkelt, men uppgiften kan bli komplicerat om bakluckan har en integrerad bakljus som måste skarvas in i motorcykelns belysningssystem.

Instruktioner

1 Lägga ut innehållet i stammen installationssats. Göra en inventering av delarna och kontrollera det mot listan delar som ingår i stammen bruksanvisning. I allmänhet bör i kitet innefattar en monteringsbas, bålen och hårdvara. En tre-trådsnätet skall bifogas stammen, om den är utrustad med en integrerad svans och bromsljus.

2 Leta upp din motorcykel svans ljus ledningar, som består av en bakljus tråd, en bromsljus tråd och en jordledning. Skarva trunk svans ljus, bromsljus och jordledningar i motorcykelns ledningar med hjälp av T-tap elektriska kontakter. Slå på motorcykelns tändningslåset och kontrollera att bakljuset och bromsljus lyser ordentligt. Utbyta stammen svans och bromsljus ledningar om ljusare bromsljus lyser utan att engagera bromsen. Stäng av tändningen.

3 Placera sockeln på din motorcykel bagage rack. Med den medföljande hårdvara, fast sockeln till bagagehyllan. Skaka monteringsbasen för att säkerställa att det sitter fast ordentligt på plats.

4 Placera bålen på dess monteringsbas. Med den medföljande hårdvara, fast stammen på sockeln. Skaka stammen för att säkerställa att det sitter fast ordentligt på plats.

5 Slå på motorcykelns tändningslåset och kontrollera att svansen och bromsljus fungerar ordentligt. Kontrollera om lösa anslutningar eller klämda kablar Om svansen eller bromsljusen inte lyser.

Tips

  • Läs instruktionerna från stammen tillverkare noggrant innan du installerar stammen.
  • Applicera en droppe på medellång styrka gäng låsvätska på gängorna på satsens monteringsbultar för att förhindra stammen från att vibrera loss när du rider.