Hur man tar bort konsolen i en 2005 BMW 325Ci

June 14

Hur man tar bort konsolen i en 2005 BMW 325Ci


Ta bort konsolen av din BMW kan du anpassa din 2005 BMW 325Ci med en uppdaterad stil, färg eller ny version av den ursprungliga konsolen. Detta gör-det-själv-projekt har en budget-vänlig och tidseffektivt restaurering alternativ som kan förbättra inre och höja värdet på din bil. Ta bort mittkonsolen är en utgångspunkt för att återställa och rengöring bilens hytt område.

Instruktioner

1 Sitt i förar- eller passagerarsätet. Dra upp plast mugghållare och myntfacket från mittpunkten av det utrymme där de möter och ta bort dem. Ställa facket åt sidan.

2 Klättra i baksätet. Dra ut facket för baksätet askkoppen och ställ den åt sidan. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort de två exponerade skruvar under facket. Detta frigör askkoppen vaggan. Ställa vaggan åt sidan.

3 Lokalisera de två skruvarna på undersidan askkoppen vaggan. Ta bort de två skruvarna med Phillips skruvmejsel för att lossa på baksidan av konsolen.

4 Sitt i förarsätet. Dra uppåt på toppen av läderkänga som omger nödbromsen för att lossa och lossa den. Skjut läderkänga mot toppen av den akuta handbroms utan att helt ta bort den.

5 Wrap en frottéhandduk runt spetsen av en platt skruvmejsel för att skydda trä trim i konsolen från repor. Sätt i tygklädd toppen av platt skruvmejsel i sprickan mellan trä trim och svart plast som omger växelspaken. Tryck skruvmejseln upp försiktigt för att bända upp den svarta trim runt växelspaken. Detta kommer att utsätta två skruvar som håller ner trä trim och konsolens framsida. Ta bort de två skruvarna med Phillips skruvmejsel.

6 Titta under trä trim som omger växel att hitta plastanslutnings stycken för varje fönster anslutningsknappen. Lösgöra fönsterknapparna från sina trådar genom nedtryckning båda sidor av varje plastanslutningsstycke inåt samtidigt.

7 Återgå till baksätet. Dra upp på konsolen från baksidan där askkoppen var belägen. Skjut konsolen över armstödet och nödbromsen utan ryckte på det som ledningar för blinkers och låsa knapparna fortfarande är ansluten till den.

8 Titta under blottare och låsknapparna. Koppla bort dem från kablar som du gjorde med fönsterknapparna i steg 6. Ta bort hela konsolen.

Tips

  • Överväga att placera bort delar och skruvar i en påse ziplok för säker förvaring förrän senare återmontering.