Hur man väljer en väggfäste för tv: n

June 15

Hur man väljer en väggfäste för tv: n


Du kan inte använda någon monteringsfäste för att montera din TV på väggen. Montera din platt-TV på väggen med en monteringsfäste särskilt utformade för en TV din storlek. Du muse använda ett väggfäste som matchar upp med hålen på baksidan av din TV, kommer att stödja vikten av TV: n och har ytterligare funktioner du letar efter.

Instruktioner

1 Mät din TV eller lokalisera måtten på din TV på lådan eller bruksanvisningen. Skriv ner din tv dimensioner.

2 Väg din TV eller lokalisera vikten av din tv genom att titta på lådan eller bruksanvisningen som medföljde TV. Skriv ner vikten på din TV.

3 Ta reda på om din TV behöver för att flytta upp och ner, sida till sida eller stå stilla när den placeras på väggen. Skriv ner ditt svar.

4 Leta upp monteringsmönster för tv i din instruktionsbok. Spela avståndet mellan hålen där TV kommer att monteras.

5 Jämför alla dina registrerade informationen mot alla TV fästen du är intresserad av att köpa. Bara köpa en TV-stativ som matchar alla dina TV specifikationer. Till exempel, inte får ett väggfäste som är stillastående om du vill kunna flytta din TV; få ett väggfäste som tillåter dig att flytta din TV: n upp och ned eller vänster och höger. Kontrollera också att se till att hålet avståndet på monteringsfästet kommer att radas upp med hålen på baksidan av TV: n och kan stödja vikten av TV: n.