Ford Windstar Rear Bumper Removal

February 4

Ford utropat sin Windstar minibuss som ger den bästa i komfort och klass när det infördes fordonet i mitten av 1990-talet. Från och med 2010 har Ford avbröt Windstar produktion, men nuvarande ägare som kan behöva ta bort den bakre stötfångaren för vissa grundläggande underhåll frågor kan göra detta själva utan att behöva ta bilen till en bilverkstad.

Instruktioner

1 Parkera din Windstar på en plan och jämn yta och stänga av motorn. Ställ nödbromsen, och chocka baksidan av rygg däcken att hålla minivan alldeles stilla och säker medan du arbetar, som kommer att förhindra olyckor.

2 Sprid filt lägenhet nära fordonet för att använda som en mjuk plats att placera stötfångaren. Ligg ner under den bakre stötfångaren, och lokalisera hållbultarna på stötfångarens undersida. Lossa och ta bort varje bult med hylsnyckel. Lossa och ta bort eventuella sidkolvar som också håller stötfångaren på bör din årsmodell har den här funktionen.

3 Ställ bultarna åt sidan. Dra försiktigt men bestämt (inte ryck) på stötfångaren för att ta bort den från Windstar kropp; När du har mata den, hålla stötfångaren och nå bakom det att känna till ledningarna som leder till parkeringsljus. Snap off hållklämman till varje lampa. Dra stötfångaren fri från kroppen, och ställ in den på den gamla filten för att förhindra stötar och repor.