Nikon L100 Specifikationer

November 8

Nikon Coolpix L100 är en kompakt digitalkamera liknande konstruktion till Nikons D-SLR linje. Det är Nikons första kompakta digitalkamera modell och är en korsning mellan en resa zoom och en mini D-SLR. Den har ingen ögonhöjd sökare, en liten kropp och liten manuell kontroll; dock har det Nikons högkvalitativ optik och ger bilder med hög upplösning.

effektiva pixlar

Nikon L100 har 10,7 miljoner effektiva pixlar på en 1 / 2,33-tums Charge Coupled Device, eller CCD, bildsensor. Av dessa 10 miljoner pixlar absorberar effektivt ljus för att ta bilder.

Lins

L100 har en 15x optisk zoom - Nikkor glaslins med en bländare intervallet 3,5-5,4. Linsen kan fokusera från 1,8 fot ut till oändligheten.

fotograferings~~POS=TRUNC

Nikon L100 har flera fotograferingsmetoder, både stillbilder och video. Det erbjuder inte mycket i vägen för en manuell inställning, men har 15 automatiska motivprogram inklusive porträtt, landskap, sport, museum och mat. Den har också en panorama hjälpa inställningen.

ISO, bildstorlek och batteri

L100 har en ISO-intervall på 80 till 3200. Den har sju bildstorlekar, varav två i 16: 9-format. Kameran drivs av fyra AA alkaliska eller litiumbatterier, med 900 bilder per laddning.