Hur man gör gratis internationella samtal med Magicjack

April 4

Hur man gör gratis internationella samtal med Magicjack


Ingen tycker om att betala de höga kostnaderna för internationella samtal. Det är otroligt hur dyrt sådana samtal är. Tja, nu finns det ett sätt att göra gratis internationella samtal. Här är hur...

Instruktioner

1 Den Magicjack är verkligen en otrolig enhet. På bara $ 39,95, får du en liten USB-enhet som ansluts till datorn och ger dig obegränsade samtalsbehörighet till någon i USA. När du registrerar den Magicjack ger dig ett amerikanskt nummer.

2 För att ringa gratis internationella samtal, kan du ta din Magicjack utanför USA och ringa ett samtal till någonstans i USA gratis. Du kommer att behöva koppla in Magicjack till en dator som är ansluten till Internet.

3 Du kan också registrera en Magicjack i USA och skicka den till en vän utanför USA. Den personen kommer nu att ha ett amerikanskt telefonnummer. Så, är allt du behöver göra att ringa det numret och du kan prata med den personen gratis. Du behöver inte oroa dig för att ringa några internationella koder. Det är precis som som om du ringer till någon i ditt närområde. Det är fantastiskt.