Felsökning en Magellan Maestro GPS

August 18

Felsökning en Magellan Maestro GPS
Felsökning en Magellan Maestro GPS

låsa

Ibland en Magellan GPS kommer att bli låst, och det kommer att fråga efter ett lösenord innan du kan använda den igen. Detta kan ske av misstag, eller det kan hända om du ringer Magellan kundtjänstnummer och har det gjort via satellit. Detta är så att om din GPS blir stulen, en tjuv kan inte använda den för att hitta sin väg tillbaka till ditt hem och fortsätta att stjäla från dig. Om detta händer, kan du få ditt lösenord och låsa upp enheten genom att kontakta Magellan kundtjänst och bevisa att du är GPS ursprungliga ägare.

Reception

Ibland kan din Magellan GPS förlorar kontakten med satelliterna som ger den information om var du befinner dig. Om detta händer, kommer det sluta tillhandahålla uppdateringar om var du är och anvisningar du behöver gå. Detta kan hända om du ska köra genom en bergig region där terrängen kan komma i vägen för signalen. Om detta händer, finns det inte mycket du kan göra. Fortsätt med dina sista schemalagda riktningar tills du reser i terräng som är mer gynnsam för signalmottagning. I framtiden, alltid skriva ner en kopia av dina riktningar innan avresa i fall det händer vid en obekväm tid.

karta Deletion

Om detaljerade kartor (och eventuella uppdaterade kartor som du har hämtat) någonsin oavsiktligt tas bort från din Magellan GPS, är allt hopp inte förlorat. Du kan återställa dem genom att registrera på Magellan webbplats, välja din modell och hämta dem till din GPS när den är ansluten till datorn via den medföljande USB-kabeln. På Magellan webbplats kan du också registrera dig för att ta emot trafikuppdateringar skickas via satellit direkt till din GPS, liksom alla kartuppdateringar som kan uppstå på grund av nya vägar, konstruktion och motorväg öppningar.