Hur Shuffle enskilda låtar i spellistor på en 5: e generationens iPod

August 15

En av anledningarna till Apple iPod är så populärt är på grund av de många funktioner den erbjuder. Den 5: e generationens iPod, till exempel, kan rymma cirka 20.000 låtar och flera timmar video. Du har även möjlighet att visa färgbilder på iPod. Eftersom iPod kan hålla så många låtar, ibland välja en viss låt att lyssna på kan vara en utmaning.

Instruktioner

1 Markera och välj "Inställningar" från huvudmenyn. Detta tar dig till menyn för val inställningar för hela iPod.

2 Rulla ner och välj "Shuffle" alternativet.

3 Klicka på mittknappen en gång medan "Shuffle" alternativ är markerat, och iPod shuffle låtar på måfå i en spellista eller ett album. Om du klickar på knappen i mitten en andra gång, kan du blanda album förformade av en viss artist.

4 Tryck på knappen "Meny" på klickhjulet när du har gjort din shuffle val för att återgå till huvudmenyn. Välj din favorit album eller spellista, och njuta av slumpmässigt urval från iPod.

Tips

  • Du kan spela upp musik från hela samlingen genom att markera och klicka på "Shuffle Songs" alternativet i huvudmenyn. En låt automatiskt väljas och börja spela. När du klickar på "nästa spår" -knappen, kommer en ny låt väljas och börja spela. Slumpmässigt, kommer en låt från din samling börja spela varje gång du trycker på "nästa spår" -knappen.