Hur man installerar en TV väggfäste som inte centrerad på Studs

December 4

Hur man installerar en TV väggfäste som inte centrerad på Studs


Att hitta den perfekta platsen för din platt-tv kan vara ett svårt val att göra. I många situationer är rätt plats inte centrerad över dubbar. Att fortsätta med monteringsprocessen över dessa fläckar och inte få katastrofala resultat, några försiktighetsåtgärder måste vidtas. Jag hade samma problem för några år sedan med montering min platt-tv, eftersom platsen jag önskade att montera den inte radas upp med dubbar. Med lite kontanter och ett par skruvar kunde jag montera min TV på väggen i mindre än en timme.

Instruktioner

1 Använd din stud finder att hitta dubbar i det område där du vill hänga din platt skärm. Markera ett "X" över tre dubbar som finns i detta område. Du kommer att fästa plywood på väggen, och sedan platt skärm med plywood.

2 Placera plywood över X: s som har markerats, och drar tre rader ner plywood för att representera reglarna. Den 34-tums sida av plywood bör vara parallell med golvet. Vara säker på att plywood är i det allmänna området för den önskade placeringen av din TV. Borra fyra jämnt fördelade hål längs varje linje, genom plywood och in reglarna i väggen. Tre dubbar kommer att stödja vikten på din TV.

3 Fäst fästet för TV till önskad position på plywood.

Tips

  • Dölja plywood genom att måla det samma färg som väggen.