Hur man justerar Ford Van Strålkastare

July 14

Även Ford producerar många skåpbilar, inklusive Econovan, E-serien, Endeavor och Windstar, när det gäller justeringar dessa modeller har i huvudsak två typer av strålkastare: med eller utan separata justeringar för låga och höga balkar. Trots allt denna sort, är den goda nyheten att förfarandet för att ändra båda typerna av strålkastare är mycket lika.

Instruktioner

1 Parkera din Ford van direkt framför en vägg.

2 Placera en vertikal och horisontell remsa av tejp på väggen framför varje strålkastare. Dessa remsor bildar ett kors-form som fungerar som en vertikal och horisontell målet för din strålkastaren. Mäta avståndet från marken till centrum av strålkastaren. Placera de horisontella remsor av tejp på väggen på denna höjd. På grund av däcktrycket och viktförändringar på din Ford van kommer denna höjd vara lite annorlunda varje gång du justera strålkastarna.

3 Mät 20 meters avstånd från väggen och placera en tejpremsa på marken för att markera platsen.

4 Säkerhetskopiera Ford van tills strålkastarna ligga direkt över tejpremsa på marken. Slå på strålkastarna och pop öppna huven.

5 Titta på toppen och baksidan av strålkastare för att se om du har justerings skruvar, bultar eller drev. Vrid justeringsskruvar med hjälp av Phillips skruvmejsel; vrid justerings bultar med en skiftnyckel; och vrid drevet med antingen handen eller en platt skruvmejsel kilas mot sidoflikarna för hävstångseffekt. Justera dessa skruvar, bultar och drev ändrar den horisontella och vertikala av strålkastarens.

6 Rikta strålkastare så att den träffar inom 2 inches under och inne i motsvarande tvär märke mål på väggen, se till att strålkastarna vinkel nedåt och inte blinda andra förare samtidigt belysa en stor del av vägen.