Hur man gör min TV Wi-Fi för Netflix

December 31

Om din tv är kompatibel med en trådlös nätverksadapter eller levereras med ett trådlöst kort, kan du titta på strömmande video från Netflix utan att fysiskt ansluta TV: n till en fast internetuppkoppling. Din TV måste också vara kompatibel med strömmande media och har en webbläsare eller ett Netflix-specifik applikation så att du kan läsa och visa dina programval.

Instruktioner

1 Kontrollera din TV tillverkarens webbplats för tillbehör kompatibilitet. Om din TV stöder trådbundna nätverk men har inte trådlösa inbyggda kan tillverkaren stödja ett trådlöst internet dongel för din TV.

2 Köp en kompatibel trådlös nätverks dongle för din tv eller använda en trådlös aktiverad enhet såsom en spelkonsol med din TV. Anslut till det trådlösa nätverket med hjälp av nätverksnamnet och lösenord för att lägga till enheten till nätverket.

3 Tryck på "Program" eller "Internet" -knappen på fjärrkontrollen om TV: n är ansluten direkt till det trådlösa nätverket, eller byta till spelkonsol om du ansluter till nätverket via konsolen. Ladda Netflix ansökan.

4 Använd din Netflix användarnamn och lösenord för att logga in på ditt konto. Gå till din dator efter Netflix Authentication Code visas på TV-skärmen och logga in på Netflix på datorn. Ange koden som visas på TV: n och klicka på "Aktivera".