Hur man bygger en väder Utanför TV Område

January 1

Hur man bygger en väder Utanför TV Område


Titta på TV låter utomhus du njuta av naturen utan att missa dina favoritprogram. Tyvärr, släpa TV i och ut ur huset varje gång du vill titta på kan vara ett besvär. Det kan vara mycket lättare att skapa en väderbeständig fall för TV i stället, vilket gör att TV: n lagras utanför oavsett hur förhållandena. Detta fungerar bara i varma klimat som kalla temperaturer kan försämra funktionen hos TV: n.

Instruktioner

1 Mäta dimensionerna på TV: n. Lägga till två inches till varje sida. De slutliga mätningar bör skapa en rektangel.

2 Använd en sticksåg för att skära ut de sex sidorna av TV inneslutningen med hjälp av mätningar från steg ett.

3 Montera inneslutningen. Skruvar och en borr för att sätta sidorna tillsammans. Använd tre skruvar per anslutning. Skruva den bakre panelen till bottenpanelen. Skruva sidopanelerna till bottenpanelen. Skruva den bakre panelen till sidopanelerna. Skruva den övre panelen på baksidan och sidopanelerna. Låt frontpanelen obunden.

4 Använd borr för att borra ett en-tums diameter hål i den bakre panelen. Det är där kablarna kommer att gå igenom.

5 Applicera gummi stötfångare till framkanterna på panelerna upptill och nedtill och sido. Dessa är tunna gummiklisterremsor.

6 Fäst gångjärn till den främre vänstra sidan av panelen. Placera gångjärnen på samma avstånd från varandra och botten och toppen av lådan.

7 Fäst dessa gångjärn till den återstående lös frontpanelen. Rada upp frontpanelen med boxen för att se platsen för gångjärnen är korrekt.

8 Fäst en magnetisk fästklämma på framsidan av den högra sidopanelen. Fäst den andra delen av magneten till ytterdörren panelen. Frontpanelen ska nu öppna och stänga som en dörr och bo stängs med hjälp av magnetfäste.

9 Skruva i ett handtag till den högra sidan av frontpanelen. Detta kommer att göra att öppna panelen lättare.

10 Applicera vattentät täta till alla sömmar i lådan. Låt dem torka.

11 Ställ lådan på en plats utanför. Placera TV inuti lådan. Kör ström- och TV-kablar genom hålet på baksidan av lådan. Öppna frontpanelen av lådan och njuta av TV: n.