Kommer Minolta 5600HS D Flash Arbetet med Alpha 350?

January 6

Sony Alpha 350 digital kamera kan kombineras och användas med många eftermarknads blinkar. Konica Minolta Maxxum Flash 5600HS D är fullt kompatibel med Sony Alpha 350 och många andra digitalkameror.

Hur det fungerar

Konica Minolta Maxxum Flash 5600HS D är en kraftfull extern blixt konstruerad för användning med en mängd olika digitalkameror. Den 5600HS D är ett frivilligt system tillbehör som enkelt fäster Alpha 350 blixtsko för att ge de önskade ljuseffekter i både dag och nattetid.

Funktioner

Blixtens höghastighetssynk gör blixten att synkronisera med alla kamerainställningar slutartid. Den avancerade integration avstånd är en automatisk funktion blixten använder för att beräkna ett visst ledtal baserad på varierande fotograferingsförhållanden för att förbättra flash prestanda. Blixten trådlösa alternativ kontroll gör att flera blinkar i enlighet med kamerans inbyggda blixt.

överväganden

Konica Minolta Maxxum 3600HS D och Maxxum 2500 D är även kompatibel med Sony Alpha 350. Det stora antalet kombinationer av digitalkameror och eftermarknads blinkar sätter en premie på att hitta funktioner, kompatibilitet och pris du behöver innan du köper.