Hur man köper en backspegel

June 20

Alla fordon måste ha en backspegel av säkerhetsskäl. Om backspegeln saknas eller är skadad i en olycka måste du byta ut den omedelbart. Det finns flera saker att ta hänsyn till när man köper en backspegel. Följ dessa steg för att lära sig vad de är.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av fordon backspegeln kommer att installeras i. De typer av backspeglar varierar för husvagnar, bussar, lastbilar, skåpbilar och bilar. Paketet med backspegeln kommer att ange vilken fordonstyp den är avsedd för.

2 Lär dig hur din backspegeln är monterad. En backspegeln kan monteras på vindrutan, instrumentbrädan eller innertak. Köp en backspegel med samma monterings stil.

3 Leta efter en backspegel som har en anti-glare läge. Detta kommer att förhindra blindhet från ljusen från andra bilar vid mörkerkörning.

4 Välj storleken backspegeln som du önskar. En backspegeln finns i 8-, 10- och 12-tum.

5 Välj en backspegel som är utrustad med de funktioner du önskar. De funktioner som finns på en backspegel inkluderar en kompass, temperaturindikator, kart ljus och automatisk ljusreglering.

6 Köpa de verktyg som behövs för att installera din backspegel. De flesta av de verktyg som behövs kan hittas i en standardverktygslåda.

Tips

  • För att göra installationen enklare, köpa en backspegel som är kompatibel med installationssatsen du använder. Detta gör att du kan fästa din nya backspegeln på sin plats.