Hur man använder Myxer

July 9

Mobiltelefon användare letar alltid efter de nyaste och hetaste ringsignaler till sina telefoner. Tyvärr kan hitta gratis ringsignaler vara nästan omöjligt. Varför inte bara skapa, ladda upp och använda dina egna ringsignaler? Tack vare Myxer, det är precis vad du kan göra. Du kan även skicka dessa ringsignaler till telefonen och telefoner dina vänner och släktingar.

Instruktioner

1 Logga in på Myxer webbplats.

2 Klicka på "Registrera dig" länken som finns på hemsidan.

3 Klicka på den gröna "Skapa konto" -knappen under "Personlig konto" på nästa webbsida om du vill vara den enda som kan komma åt dina egna ringsignaler. Välj "artistkontot" för att ladda upp ringsignaler på Myxer webbplats så att andra användare kan komma åt ringsignaler.

4 Fyll i nödvändig information på nästa sida för att skapa ditt konto. En länk kommer att skickas till din e-post från Myxer att bekräfta ditt konto. När du är klar att fylla i uppgifter om Myxer, gå till ditt e-postkonto och öppna som länkar till bekräfta din Myxer konto.

5 Gå tillbaka till Myxer webbplats. Beroende på dina webbläsarinställningar, kan du behöva logga in på Myxer hemsida, eller du kanske redan vara inloggad. Klicka på "Share" -fliken högst upp på sidan för att göra en ringsignal som kommer att finnas kvar på Myxer servern. Andra användare kommer att kunna ladda ner ringsignal. Att helt enkelt skapa en ringsignal för att skicka direkt till din telefon eller en väns telefon, välj "Gör ditt eget."

6 Klicka på "Bläddra" under "Gör en ny ringsignal eller Bakgrund för egen telefon." En ruta öppnas. Därifrån väljer den mapp som innehåller musik eller ljudfil som du vill konvertera till en ringsignal. Dubbelklicka på ljudfilen att ladda upp den. Du bör nu se att filnamnet i textrutan till vänster om "Bläddra" -fliken.

7 Klicka på "Överför" -fliken, och låten kommer att börja överföra till Myxer webbplats. Detta kan ta några minuter, beroende på styrkan av din Internet-anslutning. När sången har laddat upp, kommer du att vara på "Anpassa din ringsignal" sida.

8 Leta den blå rutan med gröna snirkliga linjerna. Inuti den rutan kommer att vara en skuggad rektangel. Det skuggade området representerar hur stor del av låten kommer bli din faktiska ringsignal. Flytta markören över mitten av den skuggade rektangeln för att placera den var du vill att ringsignalen ska börja. Du kan också placera musen över vardera änden av ringsignalen. Markören kommer sedan förvandlas till pilar. Detta gör att du kan antingen förlänga eller förkorta din ringsignal. Du kan också skapa längden på din ringsignal genom att sekunderna i textrutan bredvid "Längd". Du kan namnge filen oavsett vad du väljer genom att skriva i rutan bredvid "Skicka som" ställa in volymen för ringsignalen genom klicka på dra rutan bredvid "volym" och även göra ringsignal antingen tona in eller ut. Klicka på den gröna pilen under "Lyssna på detta avsnitt" på väg till förhandsgranska din ringsignal. När du är nöjd med valet, klicka på "Spara för senare" länken eller "Skicka till telefon" om du har valt "Make Your Own" -fliken. Om du valt att dela ringsignal, kommer du att ha olika alternativ längst ned på ljudfilen. Under filen kan du ändra namnet på filen, lägg i en beskrivning, välj en kategori för ringsignal genom att klicka på listrutan bredvid "Kategori" rubrik och tillåter användare att anpassa ringsignal själva och även lämna kommentarer till du. Du kan också ladda upp en bild för ringsignalen, men du behöver inte göra det. När du är nöjd med ringsignalen, välj "Finish" -knappen.

9 Gå tillbaka till din Myxer konto sida, och ringsignalen (s) bör vara längst ned på sidan. Klicka på ringsignalen för att öppna sidan för filen.