Hur man hyra en bil för av staten

September 8

Det är vanligt att behöva hyra en bil och sedan resa ut ur staten. Du måste låta bilen hyra byrån vet om du planerar att ta bilen ut ur tillståndet. Om du inte gör det, kan du hitta dig själv straffas. Detta gäller särskilt om du får i en olycka när du kör ut ur staten med en hyrd bil.

Instruktioner

1 Hitta hyrbil byråer som tillåter dig att ta sina fordon över statsgränser. Du hittar hyror för out-of-state syfte populära organ såsom Enterprise Rent-a-Car och Budget biluthyrning.

2 Tala med en kundtjänst direkt när hyra ett fordon för out-of-state användning. Även om du kan boka hyrbilar på nätet, om du planerar att gå ut ur staten det är bättre att ringa för att diskutera myndighetens föreskrifter.

3 Få en offert på din hyrbil. Be om en uppdelning av alla avgifter, inklusive hyran, skatter, avgifter och serviceavgifter. Du bör anmälas av biluthyrnings byrån om eventuella out-of-state avgifter du kan behöva betala.

4 Låt biluthyrningsföretag vet var du planerar att återvända fordonet. Stora biluthyrningsföretag med flera rikstäckande platser erbjuder ofta möjlighet att återvända fordonet vid en annan hyra anläggningen. Om du planerar att återvända fordonet av staten, ta reda på om du behöver betala eventuella avgifter för denna tjänst.

5 Överväga att spärra ett globalt positioneringssystem (GPS) enhet med din hyrbil för out-of-state användning. Byråer erbjuder nu GPS-enheter för uthyrning också. Detta kan komma till hands för out-of-state resor.