Hur man fäster en bärbar DVD-spelare till en Rest

January 25

Hur man fäster en bärbar DVD-spelare till en Rest


Lång bilresor kan göras mindre tråkigt för barn genom att låta dem titta på DVD i baksätet. En bärbar DVD-spelare som går på batterier kan fästas på nackstöd passagerarsätet för att åstadkomma en säker bildskärm. behövs några leveranser, tillsammans med en engångs bilens nackstöd täcka från en bil leverans eller auto återförsäljare - men inga specialverktyg. Den bärbara DVD-spelaren kan tas bort efter resan med nackstöd ingen värst för att ha förvandlats till en filmduk.

Instruktioner

1 Placera engångs bilens nackstöd täcka på ett bord. Placera den bärbara DVD-spelaren på omslaget med LCD-skärmen vänd mot dig.

2 Applicera en remsa av tejp över toppen av DVD-spelaren så att den fastnar på både spelaren och locket. Upprepa detta med botten och sidor av den bärbara DVD-spelaren.

3 Placera locket på huvudstödet på passagerarsätet. Applicera en remsa av tejp från det vänstra hörnet av den bärbara DVD-spelaren runt baksidan av nackstödet och på det högra hörnet av spelaren. Jämna ut silvertejp ner med fingrarna.

4 Applicera remsor av tejp från det övre vänstra och högra hörn bärbara DVD-spelaren över på baksidan av locket. Jämna ut silvertejp ner med fingrarna.

Tips

  • En örngott kan ersätta en engångs nackstöd omslag om det behövs.