Hur man använder en Canon videokamera

January 27

Canon HV20 videokamera är ett utmärkt verktyg för att hålla dina minnen levande. Att veta hur man använder videokameran på rätt sätt kommer att hjälpa dig bäst fånga viktiga händelser för eftervärlden.

Instruktioner

1 Läs bruksanvisningen för att lära sig att använda videokameran för att få de bästa skott. Bekanta dig med den roll som varje funktionsknapp. På den högra sidan av kamerahuset hittar du switch som låter dig gå mellan auto och programlägen. Nedanför LCD-skärmen, hittar du de fyra knappar som styr sådana saker som att zooma in / ut och start / stopp-inspelningsfunktioner.

2 Sätt i BP-2L13 batteri. Se till att det är nytt eller laddas upp så videokameran inte stoppa inspelningen vid en kritisk tidpunkt. Bär en extra batteripaket för nödsituationer i fall en är felaktig. Ta laddaren och en extra batteri på långa resor som semester så att du alltid vara redo för de särskilda tider.

3 Anslut videokameran direkt till en skrivare med USB-kabeln som medföljer kameran. Detta gör det möjligt att skriva ut bilder eller överföra dem till datorn. Tryck på Print / Share-knappen på kroppen av kameran och det är gjort för dig.

4 Redigera och dela din video. Använd STV-250 N stereokabel för att ansluta till din dator och ladda upp din inspelade materialet. Installera Digital Video Solution Disk att omformatera och redigera dina stillbilder och video. Du kan skicka dem via e-post till dina vänner och kära.

Tips

  • Ta bort linsskyddet så att du inte kommer att sluta med en tom inspelning.
  • Läs garantin som medföljer kameran. Se till att du förstår vad som omfattas om det skadas.
  • Håll kameran tills du är redo att använda den. Detta kommer att förlänga batteritiden.
  • Håll det ur vattnet om det inte är en vattentät kamera.