Hur man bygger en hydraulisk domkraft för en kedja Hoist

May 18

Hur man bygger en hydraulisk domkraft för en kedja Hoist


En hydraulisk domkraft använder kraft som genereras av trycket i att lyfta tunga laster. Den är utrustad med två anslutna cylindrar, en stor och en mindre. Genom att applicera kraft på en cylinder, är lika tryck som fås på båda cylindrarna, men eftersom en av cylindrarna har en större yta, är mer kraft produceras. Denna grundprincip används för att lyfta tunga laster. En hydraulisk domkraft i kedjan hissa förstärker dess lyftkapacitet. När en hydraulisk domkraft går sönder, kan den byggas i stället för ut eftersom några av de tillverkare erbjuder ombyggnadssatser.

Instruktioner

1 Köp ombyggnad kit från tillverkare som gör hydrauliska domkrafter. Alternativt kan du beställa satsen på nätet genom att skicka modellnummer och namnet på tillverkaren att leverantörer som säljer utrustningen.

2 Öppna kontaktramen genom att lossa jack på varje sida av ramen. Ta bort muttrarna som håller domkraften kroppen till ramen. Placera domkraften flaskan och ram på en arbetsyta. Säkra jack flaskan i ett skruvstäd, ta bort RAM nötter med en skiftnyckel och tappa ur oljan genom att hålla flaskan upp och ned. Lossa oljetanken från jacket flaskan genom att trycka mot sidorna. Släpp ventilen genom att skruva lederna och ta bort kolvmekanismen med hjälp av en skiftnyckel. Använda en penna magnet för att ta bort bollen eller stift för att reglera uttaget oljeflödet. Skriv ner i vilken ordning de togs bort för referens vid monteringen.

3 Rengöra kanalerna i domkraften genom att trycka en pappershandduk i cylindern och roterar den med hjälp av en skruvmejsel. Gör detta noggrant utan att repa sidorna av cylindern. Rengör smuts på domkraften enheten kropp genom att hälla ren olja i passagerna och öppningarna. Rengör spåret där tanken yttre skalet är fäst med hjälp av mässing renare för att ta bort den tuffa återstod.

4 Byt ut tätningarna i kolven som är trasiga eller gamla och belägga nya med jack olja. Rengör smuts och grus från kolven och installera de nya tätningarna med den runda änden först. Installera låsmutter och stålbricka. Dra åt låsmuttern efter att trycka ned kolven tills det är i samma position som den var innan dissembling domkraften. Säkra kolven i domkraften bas med användning av en skiftnyckel.

5 Ta bort den gamla "O" ring från ventilen med en tand plockning och installera nya ur satsen. Installera en konisk metalltätning med den spetsiga änden först och sätta ventilen tillbaka i hålet. Använd en skruvmejsel för att ta bort kolvtätningar på den nedre änden, och ersätta dem. Täck insidan av jack cylinder med jack olja och sätt i RAM. Rengör tanken skal och RAM mutter med en pappershandduk och jack olja, ersätta alla brutna förseglingar och fäst tankskalet till hejaren muttern. Säkra jack bulten till uttaget ram. Använd demontering förfarande som du antecknade i steg 2 för att sätta tillbaka det tillsammans i rätt ordning. Sätta handtaget oket på plats. Använd en metallisk tratt att fylla domkraften med jack olja. Testa uttaget genom att använda den för att lyfta något tungt.