Hur man använder WinSCP Med den nya iPhone

March 26

Ett av de främsta argumenten för jailbreaking en iPhone är möjligheten att lägga till programvara från tredje part och filer till telefonen. WinSCP används med iPhone som ett filsystem webbläsare. Detta fri programvara låter dig ladda ner filer direkt till din "jailbreakad" iPhone. WinSCP fungerar genom att ansluta till din iPhone med hjälp av Wi-Fi-anslutning. När du ansluter till din enhet, är systemet mapp som visas på huvudskärmen.

Instruktioner

1 Öppna "Inställningar" på din iPhone. Tryck på "Wi-Fi" alternativet. Tryck på den blå pilen bredvid din Wi-Fi-anslutning. Din iPhone IP-adress visas på skärmen. Har denna bild öppen när du använder WinSCP.

2 Öppna WinSCP på din dator. Ange din IP-adress i "Host name". Ange ordet "root" i "User name" fältet. Skriv ordet "alpin" i fältet "Lösenord". Tryck på "Logga in" -knappen.

3 Bläddra iPhone filsystemet. Layouten på WinSCP liknar Windows Explorer med en hierarki av mappar och undermappar.

4 Skapa nya mappar i din iPhone genom att trycka på "F7" -knappen. Högerklicka på en mapp och välj "Ta bort" -knappen för att ta bort en mapp.

5 Överför filer till din iPhone genom att använda kopiera / klistra-funktionen.

Tips

  • Om din iPhone avslutar "IP-adress" skärm, förlorar du din anslutning till WinSCP. Inaktivera den automatiska låsfunktionen på enheten när du använder WinSCP.
  • Ta inte bort en mapp om du inte vet vad det är. Du kan ta bort viktiga iPhone systemkomponenter och tegel din iPhone.