Samsung S860 Egenskaper

July 2

Samsung S860 digitalkamera är en hög nivå utrustning som erbjuder en mängd funktioner för användaren. Kameran erbjuder en optisk zoom kvalitet samt ansiktsigenkänningsteknik. Samsung S860 är en kvalitet kamera som kan användas för en rad skott av både nybörjare och avancerade fotografer.

bild~~POS=TRUNC

Samsung S860 är en 8,1 megapixel kamera med en verklighets färgfilter som replikerar verkliga färgen. Den är utrustad med en 3x optisk zoom. Förutom zoomobjektiv, finns det en 3x digital zoom för att ge fotografen med en 9x total zoom. LCD-skärmen är 2,4 inches för att möjliggöra förhandsgranskning ett skott mål och att granska ett foto som redan vidtagits.

Ansiktsigenkänning

Samsungs ansiktsigenkänning funktion fångar ansiktet hos en patient oberoende av ljuskvalitet. Kameran identifierar formen av ansiktet och fokuserar på ansiktet. Kameran känner sedan hur mycket ljus ska exponeras i och optimerar automatiskt inställningarna för en ljus och skarp bild.

scenval

Samsung S860 erbjuder 11 automatiska inställningar scen att välja mellan. Dessa inkluderar "Landskap", "Porträtt", "Close-up," Solnedgång "" Night "," Fireworks "Strand" och "Snow." Till exempel minskar inställningen fyrverkerier bländning från fyrverkerier, och inställningen stranden minskar ljus från solen, vilket gör att kameran för att fånga motivet mest effektivt - kameran bestämmer automatiskt slutartid och exponeringen baserat på den valda scenen.

Digital bildstabilisering

Digital bildstabilisering (DIS) ger fotografen med autofokus och minskad bländning under dåliga ljusförhållanden. Processen fungerar genom att skapa längre slutartid för att exakt fånga bilden. DIS fångar färg och skärpa i svagt ljus inställningar utan att använda blixt. Använda DIS eliminerar behovet av en blixt och skapar en ljusare bild.