Hur Synkronisera e-post på en HP iPAQ med Outlook

June 15

Upptagna människor behöver vara ansluten. De känner ofta att de förlorar pengar om de måste vänta för att skicka eller ta emot e-post. Anordningar såsom HP iPAQ kan vara bra att hålla människor i kontakt med arbete eller klienter. Nu, även den mest trafikerade av människor kan hålla kontakten om de vet hur man synkronisera sin e-post på en HP iPAQ med Outlook. Detta kan vara av avgörande betydelse för kunder som vill vara säker på att de kan nå någon som helst. Följ dessa steg för att synkronisera e-post på en HP iPAQ med Outlook.

Instruktioner

1 Stäng av HP iPAQ på. För att göra detta genom att trycka på strömbrytaren. Dessutom, vrida om nyckeln vakt genom att trycka på lämplig knapp på knappsatsen.

2 Tryck på "Mail" knappen på tangentbordet. Eller, om du föredrar, tryck på "Mail" alternativet på skärmen med pennan. Detta tar dig till skärmen där du kan ställa in dina e-postinställningar för enheten.

3 Öppna "menyer" mappen genom att dubbelklicka på den med pennan eller tangentbordet. Du kommer då att välja "Konton" följt av alternativet "Hantera".

4 Välj "Nytt" alternativet från listan. Från menyn, välj e-postleverantör som du vill att automatiskt hämta e-post från till HP iPAQ.

5 Ange ett namn för detta konto i rutan. Till exempel, "My Skicka" skulle vara ett bra namn för detta. Ange sedan användarnamn och lösenord för just e-postkonto.

6 Välj "Next" på den skärmen meny. Återigen, kan detta antingen genom gjort med pennan eller tangentbordet.

7 Börja ladda ner e-postmeddelanden. Detta kan antingen ske direkt genom att välja "Synkronisera nu" alternativ eller senare genom att välja "Sync senare" alternativet på skärmen.

Tips

  • Andra e-postkonton, upp till tre olika listor, kan läggas till din synkronisering.
  • Olästa e-postmeddelanden som laddas ner på din HP iPAQ visas i fetstil så att du kan hitta dem omedelbart.
  • Bilagor till e-postmeddelanden kan innehålla virus. Öppna bifogade filer på egen risk.
  • Var säker på att varningarna är aktiverade så att du kan omedelbart meddelas när du får nya meddelanden.