Hur installerar jag en Donnelly backspegel på en 2000 Subaru?

June 15

Av 1990-talet, var tillverkarna installera Donnelly backspeglar på 90 procent av världens bilar. Detta berodde på att Donnelly speglar hade rykte om sig att vara starka och långvariga speglar som överlevde de fordon som de installerades i. Tyvärr, 2000 Subaru modeller såsom Legacy, Outback, Forster och Baja inte är utrustade med en Donnelly backspegel . Även om spegeln ser likadan ut, kommer att ersätta den med en Donnelly spegel se till att du har en långvarig, hög kvalitet spegel i din Subaru.

Instruktioner

1 Tryck objektivet av den inre backspegeln i din Subaru uppåt så att den är vänd mot fordonets tak. Detta ger dig tillgång till basen av spegeln, som fäster en bit metall som kallas en "knapp" som Subaru limmade på vindrutan.

2 Ta bort skruven ligger i mitten av spegeln bas. Skruven trådar i botten av spegeln och trycker mot knappen metall limmas på vindrutan. Detta låser basen av spegeln till knappen metall, vilket således håller den på plats. Chefen för skruven kräver en Torx drivrutin för borttagning. En Torx förare liknar en skruvmejsel, är bara huvudet en åttasidig stjärna. Du kan köpa Torx förare är de flesta bildelar butiker.

3 Skjut basen av spegeln uppåt för att ta bort den från knappen metall. Detta frigör spegeln från vindrutan.

4 Placera basen av Donnelly spegeln mot vindrutan, direkt ovanför knappen metall limmas Subaru vindruta. Det finns ingen anledning att byta ut knappen metall. Knappen fungerar med den nya spegeln.

5 Skjut Donnelly spegel nedåt tills det fäster på knappen metall. Knappen har en skåra skuren i varje sida av den. Basen av spegeln passar i dessa spår.

6 Trä skruven i botten av spegeln och låsa spegeln på knappen genom att dra åt ställskruven.