Hur du köper en bildtext telefon

April 3

Hur du köper en bildtext telefon. Bildtext telefoner är inte längre en sak av science fiction berättelser. CapTel telefoner, till exempel, har kapacitet att översätta talarens tal i skrivna ord samt innehåller det riktiga röst som talar. Med innovativ teknik som CapTel bildtext telefon, kan de som har hörselproblem njuta av en telefonkonversation med sina nära och kära. Här är hur och var man kan köpa en bildtext telefon.

Instruktioner

1 Bedöma dina behov. Bestämma vilka alternativ och tjänster du behöver är det första steget i att få rätt bildtext telefon. Välj saker som nummerpresentation, telefon lagringskapacitet och ringa varningsalternativ.

2 Bestäm om behöver eller vill ha röst med bildtexter, såsom med CapTel telefon. Detta gäller naturligtvis kommer bara att gynna någon med begränsad hörsel kapacitet.

3 Fråga om din sjukförsäkring kommer att bidra till att täcka kostnaderna för den nya utrustningen. Kontrollera din hälsa försäkring för att se om du har utrustning ersättning är smart, eftersom en bildtext telefon är en dyr utrustning.

4 Kontrollera med din lokala statlig myndighet för att se om de ger CapTel telefon och service utan kostnad. Många stater tillhandahålla denna tjänst till nedsatt hörsel. Kontrollera med din lokala statlig myndighet för att se om du är berättigad.

5 Mer information på captionedtelephone.com. Detta är platsen för CapTel och en stor del av dina frågor om produkter och tjänster kan besvaras här. Du kan också få beställningsinformation genom att ringa (888) 269-7477.