Hur man skapar en mapp på en HTC EVO

April 20

Hur man skapar en mapp på en HTC EVO


På startskärmen på en Android smartphone som HTC EVO är en bra plats att lagra länkar till dina ofta använda program. EVO har flera startskärmar, så att du kan organisera dina appar genvägar genom typ och ändamål, men om du har installerat många program i telefonen, kan ditt hem skärmar snabbt bli belamrad med app genvägar och Android widgets. Du kan göra mappar på EVO startskärmar, namnge mappar och kopiera genvägar appar i en mapp för enkel organisation och tillgång.

Instruktioner

1 Svep med fingret horisontellt på startskärmen där du vill lägga in en mapp. Tryck och håll på skärmen tills "Lägg till på hemskärmen" popup-fönster visas.

2 Tryck "mappar." Tryck "Ny mapp" för att skapa en ny tom mapp på startskärmen. Du kan också skapa operativsystemet eller applikationsspecifika mappar från Välj mapp skärmen. Till exempel trycker "stjärnmärkta kontakter" för att kopiera dina favoritkontakter i en mapp som heter "Stjärnmärkt" eller "My Stations" för en mapp med dina Pandora Internet Radio stationer om du har Pandora-appen installerad.

3 Knacka den nya mappen för att öppna den. Tryck och håll ned statusfältet i mappfönstret. Ange ett namn för mappen i Byt namn på mapp popup-fönster.

Tips

  • Gå till startskärmen med mappen. Tryck på "Programlådan" bläddra till ett program och trycker på ikonen appen. Dra och släpp ikonen på toppen av den nya mappen för att lägga till en app genväg i mappen.
  • Du kan även lägga till mappar till microSD-kortet i din EVO. Anslut EVO till datorn med en USB-kabel, dubbelklicka på microSD-kort flyttbar enhet efter den är monterad på datorn och högerklicka i filsystemet fönstret. Klicka på "Ny" och sedan "mapp" för att skapa en ny mapp på kortet.