Hur till Spår Mobiltelefoner

April 14

Hur till Spår Mobiltelefoner


Spårning mobiltelefoner är bra om du försöker att lokalisera personer eller hitta en stulen eller förlorad mobiltelefon. Många telefoner idag är utrustade med förmågan att hantera GPS-programvara, vilket är nödvändigt för spårning. Dock kan du behöva betala en avgift för att aktivera den här GPS-funktionen. Många olika företag på nätet erbjuda GPS-tjänster för olika avgifter, så göra en del forskning innan du försöker att spåra mobiltelefoner.

Instruktioner

1 Titta på din mobiltelefons manual för att ta reda på om det är GPS kapabel. Det måste ha en GPS-chip installerat. Vissa telefoner som vanligtvis har en GPS-chip förinstallerad inkluderar BlackBerry-telefoner, Motorola iDEN och Boost Mobile. Om telefonen inte har en GPS-chip, kan du köpa chip i en elektronikaffär, på nätet eller direkt från telefontillverkaren.

2 Ring kundtjänst på din mobiltelefon företag att ta reda på om det är GPS kapabel. De flesta stora mobiltelefon företag erbjuder denna möjlighet för en avgift.

3 Forskning flera platsbaserade tjänster, såsom uLocate.com eller AccuTracking.com, som arbetar tillsammans med mobiltelefon tjänsteleverantör. Jämför de avgifter och tjänster.

4 Köp och ladda ner programvaran du valt till din dator. Anslut din mobiltelefon med datorn med kabeln som följde med mobilen. Installera programvaran på din mobiltelefon genom att följa instruktionerna på datorskärmen.

5 Logga in spårnings hemsida med jämna mellanrum för att se om spårning enheten fungerar. Det kommer att visa en karta över där telefonen befinner sig. Vissa tjänster kan du se om personen reser i en bil, hur snabbt bilen går och hur länge telefonen har varit på ett ställe.

Tips

  • Mobilen måste vara påslagen för GPS-chip för att arbeta.