Hur man tvättar bil fälgar och däck

May 4Har du verkligen älskar din bil? Om svaret är ja, då läsa dessa tips för att tvätta bil fälgar och däck - de kommer att lämna bilen se och känna nya. När någon tittar på en bil, fälgar och däck är en av de första platserna ögonen rör sig mot. Om du är redo att handla med eller sälja din bil, se till att följa dessa instruktioner för att hjälpa din andrahandsvärde.

Instruktioner

1

Du kommer att tvätta fälgar och däck en i taget, så dessa åtgärder kommer att upprepas fyra gånger. Först fylla din hink med varmt vatten och tillsätt flytande tvål. Vanligtvis två kapsyler av tvål är allt som behövs för en hink.

2

Nästa, spraya din fälg och däck noga med slang vatten för att avlägsna alla smuts. Nu, doppa diskmaskinen pensel i tvål och skrubba utsidan av däck och fälg.

3 Hur man tvättar bil fälgar och däck


Pat torka kanten och utsidan av däcket med en av dina tygblöjor, bör du ha en blöja per hjul. Nu gäller däck glans däcket bara, bör detta göra din hjul visas "super svart". Jag föredrar ett däck glans svamp i stället för att spruta eftersom det är renare.

4

Torka nu kanten med blöjan, med noggrann uppmärksamhet på att ta bort någon däck glans material som har fått på fälgen. Detta kommer också att ta bort överflödigt smuts på fälgen som inte har rensat eller sprutas ut.

5

Slutligen, doppa en tandborste i varmt tvålvatten och använda den för att få i sprickor där fingrarna inte får plats på fälgen. Se till att det är en gammal tandborste, så att borsten kommer att vara mycket mjuk och flexibel. Slutligen, torka fälgen torr igen med blöja.

6

Njut av utseendet på dina showroom fälgar och hjul.

Tips

  • När du är klar, kör tygblöjor genom tvätt (ej med kläder) så att du kan återanvända dem i framtiden. Du kan också återanvända gamla tandborste och diskmaskin borste.