Så här ställer du en BlackBerry låsmeddelandet

September 4

De flesta ägare av en BlackBerry vet att du helt enkelt kan trycka och hålla "Mute" -knappen eller "Tangentbord Lock" knappen för att låsa telefonen. Även om detta kommer att se till att du inte ficka ringa dina kontakter, inte erbjuda någon säkerhet till din telefon. Det finns ett alternativ på telefonen för att ändra "Tangentbord Lock" -knappen för att en lösenordsskyddad lås alternativet att hålla nyfikna ögon av (och ut) på telefonen. När du är redo att låsa upp telefonen, kommer ett lås meddelande öppnas där du anger ditt lösenord och öppna din telefon.

Instruktioner

1 Tryck på "BlackBerry Menu" knappen för att öppna startsidan.

2 Välj "Alternativ" från startskärmen. Ikonen för Alternativ är en skiftnyckel.

3 Klicka på "Säkerhetsalternativ" och välj sedan "Allmänna inställningar."

4 Markera "Disabled" ligger till höger om rubriken lösenord. Klicka ner på styrkula eller styrplatta för att öppna Lösenordsalternativ. Klicka på "Aktiverad".

5 Ändra antalet lösenordsförsök som tillåts på telefonen genom att markera numret under rubriken lösenord. Du kan ha så lite försök som tre eller så många som 10. Välj antalet försök som du vill använda. Tänk på att om du eller någon annan gå in i fel lösenord som överstiger tillåtna antalet försök, telefonen kommer att torkas av alla data.

6 Klicka på "Gå tillbaka Arrow" och välj "Spara". Typ, sedan åter skriva in ditt nya lösenord i rutan Lösenord. Utträde ur alternativ.

7 Välj "Lock" (tidigare känd som "Keyboard Lock") för din BlackBerry startsidan för att låsa telefonen.

8 Tryck på "Gå tillbaka Arrow" för att öppna låset meddelande. Du kommer att se enheten är låst meddelanderutan på telefonens skärm med alternativen "Lås", "Emergency Call" eller "Cancel".

9 Klicka på "Lås upp" från låsmeddelandet.

10 Skriv in ditt lösenord i rutan Lösenord för att låsa upp telefonen.