Hur gör jag Video en gudstjänst?

August 17

Hur gör jag Video en gudstjänst?


Församlingsmedlemmar som har hälsoproblem eller de som går på frekventa affärsresor kan njuta av video på en gudstjänst från sin plats. Videon av tjänsten sker direkt och ger dem som titta på en chans att uppleva känslan av en faktisk gudstjänst, musikstycken och bön. Om du har en videokamera, online-tillgång och en önskan att sprida budskapet till massorna, kan du sända en gudstjänst på video.

Instruktioner

1 Registrera dig på en lifecasting webbplats som Ustream, BlogTv, Livestream och Stickam. Lifecasting är en typ av video streaming som tillåter användare att strömma liveevenemang. Gå till startsidan för webbplatsen och välj "Registrera dig" alternativet på huvudsidan. Skapa ett användarnamn, lösenord, kontaktmetod och komplettera informationen i formuläret för att få tillgång till denna tjänst. Denna tjänst är utan kostnad, så att du inte behöver använda ditt kreditkort.

2 Sätt din videokamera till din bärbara dator. Se till att enheten kan du se den del av byggnaden där predikan och sång ske.

3 Logga in på ditt konto på lifecasting du har valt. Klicka på knappen som låter dig sända dina shower. Till exempel kommer Ustream har ett alternativ som säger "din visar." Placera titel predikan i rutan utrymme. Detta hjälper dig att hitta tjänsten vid ett senare tillfälle.

4 Klicka med musen på sändningsfunktionen. Hinna tillstånd rutan för att visa upp på skärmen. I Ustream, måste du tillåta Ustream att använda videoenhet som är ansluten till din bärbara dator.

5 Tryck på orden "Start Now" eller "Börja Stream" i dig lifecasting plats för att starta videon på din gudstjänst. Fråga en annan kyrka deltagare för att verifiera att videoverk från en annan dator. Kontrollera att personen både kan höra och se videon.

6 Flytta videoenheten när du behöver under tjänsten. Till exempel kan du få en närbild av minister under meddelandet, eller panorera publiken att visa antalet personer som deltar tjänsten.

7 Stäng konsolen på ditt konto och ta bort videokameran efter händelsen avslutar.