Hur man hittar en Hazmat kostym

April 7

Ibland tar det mer än bara ett par handskar för hantlangare för att undvika skadliga kemikalier. Om du planerar att arbeta med något starkare än ett rengöringsmedel, och om du är orolig för rök, kanske du vill överväga att köpa en farliga ämnen, eller "Hazmat" kostym, innan du börjar ditt arbete. Här är hur man hittar en.

Instruktioner

Din rutt till en Hazmat kostym

1 Besök en specialitet järnaffär. Sedan helgen hantlangare normalt inte fungerar med tunga kemikalier, är du sannolikt att hitta en Hazmat kostym i en Home Depot eller Lowes hem förbättring butik. Om du letar efter en Hazmat kostym på en butik, prova en butik som Grainger Industrial Supply, som tenderar att fokusera mer på tung utrustning och mindre på skruvmejslar och färg. Återförsäljare har oftast en butik locator på deras hemsida, så skriv in ditt postnummer för att hitta en lokal gren.

2 Gå direkt till källan. Om du inte kan hitta en industriell leverans butik i ditt närområde, kan kontakta tillverkaren vara det bästa valet. Tyvek erbjuder ett beställningsformulär online på sin webbplats som ger kunderna möjlighet att beställa enstaka kostymer. Andra företag, såsom DuPont, inte erbjuda sådana funktioner, men du kan ha en chans om du tappar ett samtal eller e-post till bolaget ändå. De kan ha en lista över lokala leverantörer de kan ge dig, om de inte kommer att sälja dig en kostym direkt.

3 Kolla in en online-auktion. Som en sista utväg kan du hitta en Hazmat kostym på Ebay. Även om valet är inte omfattande, har vissa återförsäljare erbjuder en handfull av skyddsdräkter till salu genom offentlig auktion.

Tips

  • .Don't Bara kasta din Hazmat kostym på och tror att du är en expert på hantering av farligt gods. Förenta staternas Department of Labor, genom sitt kontor Arbetarskydds & Health Administration (OSHA), erbjuder utbildning i farligt gods säkerhet och hantering för statligt anställda och de i den privata sektorn.