Hur man kan blockera My Number När du ringer Verizon

November 18

Verizon är en av de många telefontjänsteleverantörer på marknaden idag. En av dess populära funktioner är "nummerpresentation blockering" som gör det möjligt att blockera ditt nummer när du ringer. Om du är en Verizon kund, allt du behöver göra är att se till att denna funktion i ditt konto är aktivt. När du har aktiverat det kan du ringa till Verizon eller något annat nummer samtidigt ditt nummer privat.

Instruktioner

1 Ställ in din Verizon konto online. Gå till www.verizon.com och skapa ditt användarnamn och lösenord, och se till att du kan komma åt ditt konto på nätet innan vi går vidare för att ställa in din nummerpresentatör blockerare.

2 Logga in på My Verizon på www.verizon.com använda kontoinformation du just har skapat. Klicka på fliken Min plan som du ser på hemsidan. Klicka sedan på Lägg till / Ändra Egenskaper knappen och sedan markera rutan bredvid "nummerpresentation Blockering." Sedan, när du är klar klickar du på knappen Nästa längst ned på sidan.

3 Ringa någon som har nummerpresentation funktionen på sin telefon för att kontrollera att den nya funktionen är aktiverad. Ditt nummer ska inte visa upp på sin nummerpresentatör.