Eastern Pennsylvania Utställningar

June 22

Eastern Pennsylvania Utställningar


Den östra delen av Pennsylvania är hem för en mängd olika bil visar hela året, i städer som Philadelphia, Reading och Allentown. Många av de visar bil under våren och sommaren inträffar utomhus, inklusive Carlisle Ford Nationals och Spring Kick Off i East Petersburg, medan vinter visar hålls inomhus, såsom Philadelphia International Auto Show. Showerna har både vintage och moderna bilar; koncessioner och musik finns på vissa östra Pennsylvania auto utställningar.

Philadelphia International Auto Show

Philadelphia International Auto Show är i Pennsylvania Convention Center i stadens centrala distriktet. Denna show löper en vecka i slutet av januari till början av februari. De presenterade bilar är en kombination av nya modeller - Aston Martins, Bentleys och jaguar - och klassiska hot rods, såsom 60-talet Ford Mustang och 20-talet lådformade bilar. Föreställningen är också värd för "Black Tie baklucka" händelse, som erbjuder intäkterna för autism forskning vid barnsjukhuset i Philadelphia.

Spring Kick Off

Spring Kick Off är en utomhus utställning i East Petersburg, ca 20 minuter norr om Lancaster. Denna show startade 2010, är ​​ett av de nyaste auto utställningar i östra Pennsylvania. Bil Cruise sker vid East Petersburg Community Park; datum för Auto Show är början av maj. Denna show har veteranbilar, till exempel hot rods och coupéer, med modeller som sträcker sig från 1930-talet till 80-talet. Spring Kick Off är värd East Petersburg Vagabonds Auto Club.

Greater Reading Auto Expo

Den Greater Reading Auto Expo grundades 2009 och förekommer på Maple Grove racerbana naturligtvis mindre än 30 minuter söder om Reading. Detta auto visa händer i april och har tävlings bilmodeller. Evenemanget erbjuder kliniker för ras bilkörning, såsom Drift Camp - som lär förare drivande tekniker - och ljud tävlingar. Markisen händelse på bilsalongen är autocross race på Maple Grove racerbana.

auto Mania

Auto Mania sker inuti Jordbruksbyggnad på Allentown Fairgrounds, vilket gör det till ett av de största inomhus bil visar i östra Pennsylvania. Denna händelse, som sker i mitten av januari, startade 1992. Showen har moderna och veteranbilar. Vid spill, utomhus är också tillgängliga för bilar.

Carlisle Ford Nationals

Carlisle Ford Nationals är en allt-Ford auto show i Carlisle, ca 20 minuter väster om Harrisburg. Den här bilen visar förekommer i den första helgen i juni vid Carlisle Fairgrounds. Carlisle Ford Nationals har inomhus- och utomhus utställningar av Ford, Lincoln och Mercury bilar. Moderna och vintage modeller visas. Utställningen har även tolkningar av framtida modeller och visar förklarar designkoncept bakom Ford tillverkning.