Hur till låsa upp en Motorola i860 mobiltelefon

April 25

Motorola i860 är en flip-telefon som har en LED-skärm och kan du använda en kamera för att ta bilder. Den är utrustad med en Subscriber Identification Module (SIM-kort) som tillåter operatören att spåra olika detaljer om dig, främst relaterade till fakturering. Nätverket kan använda SIM-kort för att låsa dina i860 om du inte betala en räkning, eller om du väljer att byta bärare. I det senare fallet, kan du låsa upp din i860.

Instruktioner

1 Köpa en upplåsningskod till din i860 på en av de leverantörer som anges i Resources. Du måste ge dem din e-post och IMEI-nummer (som kan hittas genom att ringa * # 0 6 # på i860). Säljaren kommer att skicka en upplåsningskod för din i860 till dig.

2 Prenumerera på ett annat nätverk (t.ex. AT & T eller Cingular) genom att hitta butiken närmast dig och gå in för att underteckna ett kontrakt. Du kommer att få ett nytt SIM-kort.

3 Sätt det nya SIM-kortet i baksidan av I860 Motorola.

4 Börja i860. Orden "Enter speciell kod" visas. knappa helt enkelt i din mobil upplåsningskod, och du kommer att kunna använda alla funktioner på Motorola i860.

Tips

  • Om du använder fel kod flera gånger, kommer din i860 låser du ut i två timmar.