Vad är renoverade mobiltelefoner?

September 11

Många människor njuta av vistas på toppen av den senaste mobiltelefon teknik. Längtan att ha den mest imponerande eller användbar Telefonen levereras till en rejäl pris. En ny mobiltelefon kan vara hundratals dollar utan ett nytt kontrakt. Även med två-årigt avtal som många företag kräver, kan mobiltelefoner kosta mer än $ 200. Vid köp av en renoverad telefon kan vara ett prisvärt alternativ för dig.

Vad en renoverad telefon är

En renoverad telefon är en telefon som har återvänt till en fabrik som ska byggas om eller skickas tillbaka till helt nya förutsättningar.

Varför Telefoner returneras

Mobiltelefoner skickas till fabriker som skall renoveras för en mängd olika skäl. Vissa telefoner skickas tillbaka eftersom de är trasiga, men många återvänt efter en konsument blir missnöjd under sin 30-dagars provperiod.

Typer av renoverade telefoner tillgängliga

Renoverade telefoner är ofta äldre modeller av telefoner. Många har inte komplexa funktioner, men en del med kameror eller MP3-spelare är tillgängliga.

Anledningar människor köper

Ofta människor köper telefoner som är renoverade eftersom de letar efter en föråldrad modell för att ersätta en trasig telefon. Andra köper renoverade telefoner att vara miljövänlig eller att spara pengar.

Varning

Mobiltelefoner skickas tillbaka till fabriker för att förbättra kvaliteten, men bör problemen fortsätter, mest renoverade telefoner kommer med en 90-dagars garanti.