Hur man hämta röst lösenord på AT & amp; T Wireless

June 14

Även om det inte behövs, behöver du säkert ha ett lösenord på din AT & T Wireless röstkonto. Annars kan vem som helst med mobilnummer åt dina röstmeddelanden. Naturligtvis faran av att ha ett lösenord är att du kan glömma det och inte att kunna komma åt dina meddelanden själv. Om detta händer dig, AT & T finns flera sätt att återställa ditt trådlösa lösenord.

Instruktioner

Uppkopplad

1 Öppna en webbläsare och logga in på ditt AT & T myWireless konto.

2 Klicka på länken "Mina tjänster" och välj "Återställ lösenord för röstbrevlåda." Du hittar detta under Phone / avsnittet Enhet.

3 Se till att numret som visas på skärmen är det som är kopplat till röstbrevlådan lösenord du vill återställa. Om du har flera rader på kontot, använd rullgardinsmenyn för att välja rätt linje.

4 Klicka på "Skicka". AT & T kommer att skicka ett SMS till telefonen med en temporär röstbrevlåda lösenord. Använd lösenordet för att få tillgång till röstbrevlådan och följ anvisningarna för att ändra ditt lösenord.

från Mobil

5 Ring AT & T Customer Care genom att slå "611" med mobiltelefonen i samband med röstkonto.

6 Tryck på "1" när du hör det automatiska systemet läsa din mobiltelefonnummer för att bekräfta det.

7 Välj röstmeddelande alternativet Hjälp, tryck på "3" för att återställa lösenordet och ange fakturerings postnummer. AT & T kommer att skicka ett temporärt lösenord som du kan använda för att mata in din röstbrevlåda och ändra ditt lösenord.

Från en annan telefon

8 Använd någon mobiltelefon eller fast telefon för att ringa AT & T kundtjänst på 800-331-0500.

9 Ange 10-siffriga numret på den linje som du vill återställa lösenordet.

10 Lyssna på menyalternativen och tryck på siffran för röstbrevlåda Hjälp. Tryck på "3" för att återställa lösenordet och ange fakturerings postnummer. AT & T kommer att skicka ett tillfälligt lösenord till din mobiltelefon, som du kan använda för att mata in din röstbrevlåda och ändra ditt lösenord.