Vad kommer på en 2008 Chevy Impala LT paket

March 9

Impala, från sin första dag, föddes för att köra. Fram till Caprice och en massa muskelbilar kom att stjäla dess rampljuset 1965, Impala var go-to, fullstor prestanda maskin i Chevy stabil. Det tog större delen av 40 år för Impala att återta sin plats i GM prestanda hierarkin - och nu, tack vare sitt val av potenta motorer och attraktiva alternativ paket, denna plats ser säkert för en tid framöver.

LT Package

Detta paket var nästa upp från basen LS-modellen, och kom standard med en 211-hästkrafter 3,5-liters, flexifuel-V-6; en 233-häst 3,9-liters fanns som tillval. Standard var också en turnerande fjädring och 16-tums aluminiumfälgar, men 17- och 18-tumshjul fanns tillgängliga. Inuti ingår standardutrustning drivna främre hink och baksätet, OnStar, AC, farthållare, elektriska fönsterhissar, en bakruta avimning, fjärrstyrning, en tilt ratt och en MP3-kompatibel CD-spelare som är ansluten till en sex högtalare ljudsystem . Standard belysning och instrumentering ingår automatiska strålkastare med fördröjning-off, en varvräknare och en färddatorns display med en kompass, utetemperatur avläsning och övervakningssystem display däcktryck.

Funktionella alternativ för detta paket ingår stabilitetskontroll, antispinnsystem, uppvärmda backspeglar, en spoiler, dubbelt avgassystem, makt moonroof, garage dörröppnare och främre dimljus. Låsningsfria bromsar var, otroligt, en $ 600 extra. En fullständig skinnklädsel var tillgängliga, men det är osannolikt många kryssat i rutan för tarmen lagning, $ 2570 alternativet. Avrundning ut tillgängliga alternativ var en åtta högtalare ljudsystem med rattkontroller, en motorvärmare och ett säkerhetssystem.