Hur man byter en Toyota Sienna Mirror

March 17

Sidospeglar få stötte och thumped, och ibland måste bytas ut. Toyota Siennas har vanligtvis uppvärmda, makt speglar, som är dyra att ersätta. Spara pengar genom att ersätta en spegel själv. Mer överkomliga eftermarknads speglar kan hittas på online-auktioner, eller Bildelsaffärer.

Instruktioner

Hur man byter en Toyota Sienna Mirror

1 Öppna dörren och driva fönster hela vägen till det nedre läget. Vrid tändningen till på, och ta bort nycklarna ur tändnings att förhindra oavsiktlig påslagning.

2 Ta bort den triangulära form placerad på framsidan av dörrpanelen som täcker spegeln. bända försiktigt bort det med en flathhead skruvmejsel. Det finns tre muttrarna som håller spegeln till dörren, men ta inte bort dem ännu.

3 Leta upp enda skruv inuti kopp dörrhandtaget och ta bort den med hjälp av Phillips skruvmejsel. Använd en skruvmejsel för att försiktigt bända handtaget från dörrpanelen. Placera skruvmejseln på den högra sidan av handtaget för att dra utåt. Det finns en stav innanför dörren som kopplar från handtaget.

4 Med skruvmejsel, dra kontrollpanelen bort av armstöd dörrpanelen. Det finns en fjäderklämma under kontrollpanelen som kommer att frigöra och befria kontrollpanelen från armstödet. Koppla ur kabelhärvor under kontrollpanelen. Ta bort armstödet genom att dra upp den.

5 Leta upp och ta bort de två dörrpaneler med Phillips skruvmejsel.

6 Snäppa loss dörrpanelen, med början vid botten, från dörren. Arbeta dig runt botten och båda sidorna av dörrpanelen tills det är gratis. Lyft upp panelen för att ta bort den från dörren. Koppla ur kablage bakom dörrpanelen och ställ den åt sidan.

7 Hitta spegeln kabelstammen i dörren hålighet och dra ut den. Använd skruvmejsel för att trycka låsclipset av pluggen inåt för att låsa upp den och separera det.

8 Ta bort de tre fästmuttrarna från dubbar i spegeln, och försiktigt men bestämt tar spegeln från dörren.

9 Sätt den nya spegeln på dörren, och ersätta och dra åt muttrarna. Var noga med att stoppa kablaget för spegeln i den utsedda hålet i dörren. Anslut kabelstammen tillbaka i uttaget.

10 Sätt tillbaka dörrpanelen genom att vända dörren borttagning panel steg. Testa strömmen till spegeln.