Hur kan jag blockera samtal från en Sprint Upstage mobiltelefon?

October 20

Sprint I fonden är en snygg och elegant mobiltelefon, tillverkats speciellt för Sprint av Samsung. Telefonen infördes 2007. Sprint I fonden erbjuder endast möjlighet att blockera utgående samtal. Blockera dessa telefonsamtal på en Sprint I fonden är en enkel process som inte bör ta mer än 10 till 20 minuter.

Instruktioner

1 Välj "Meny" på din Sprint Samsung I fonden.

2 Klicka på "Inställningar" och välj "övriga".

3 Gå till alternativet "Call Setup" och välj "Restriction".

4 Ange telefonens låskod med hjälp av skärmen virtuella tangentbordet. Rulla ner och upp tillgängliga siffror och tryck på "Klar" när du har valt de rätta siffrorna. Denna låskod är de fyra sista siffrorna i ditt Sprint telefonnummer eller ditt personnummer.

5 Välj "Utgående samtal."

6 Välj en av de tre alternativ:. "Tillåter alla", "Kontakter Endast" eller "Special # Only"

Om du väljer "Tillåt alla" telefonen inte kommer att blockera några samtal.

Om du väljer "kontakter," du blockera alla utgående samtal som du gör till kontakter i din telefonbok.

Slutligen, om du väljer alternativet "Special # Bara," du får en uppmaning att ange ett visst antal eller välja från dina kontakter numret som du vill blockera. När du har angett ett antal, är alla samtal till det numret från din Sprint Upstage blockerad.

Tips

  • Kontakta din Sprint tjänsteleverantören för att blockera inkommande samtal från okända ringer --- de utan nummerpresentatör --- på din Sprint I fonden. Logga in på ditt Sprint-konto kan du aktivera denna funktion också.
  • Registrera dig med National Do Not Call om du får irriterande telefonsamtal från marknadsförare.
  • Om du får kränkande, hotande eller trakasserande telefonsamtal på din Sprint I fonden, rapportera dem till din lokala polisen. Anteckna det uppringande numret, om sådana finns, liksom tider telefonsamtal.